groen licht voor uitbreiding manege heeten

De eisen worden steeds hoger, niet alleen aan de ruiters, maar ook aan de omvang en ‘uitrusting’ van de maneges. Het bestuur is bang dat als ze niet met de tijd meegaat, de manege haar aantrekkingskracht zal verliezen. De gewenste uitbreiding valt buiten het bouwvlak, maar hiervoor wordt de sportbestemming vergroot.

De gewenste parkeerlocatie ligt in de bestemming natuur, maar aangezien het bos geen hoge ecologische en landschappelijke waarden heeft, is het college ook daarmee akkoord gegaan. Wel worden er op verschillende andere locaties in Heeten bomen geplant om de verloren bosruimte te compenseren.

De gemeente had in 2016 al onder voorwaarden medewerking toegezegd aan de plannen. Het nieuwe bestemmingsplan ligt nog tot en met 12 september ter inzage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.