grenslandkapel in logtenberg

De Grenslandkapel verzorgt feestavonden, concerten en früh- (en spät)schoppens in binnen- en buitenland. Deze kapel geniet internationaal grote bekendheid en behoort absoluut tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. Het repertoire omvat originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer muziek. Maar ook Tsjechische- en Moravische muziek wordt ten gehore gebracht. De kapel past haar repertoire aan aan de stemming in de zaal. Natuurlijk zal de hit ‘Im Herzen nur die Blasmusik’ niet ontbreken. Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 15 euro inclusief koffie/thee. Kaarten reserveren is mogelijk via tel. 0570-521277 of e-mail: info@delogtenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.