gravelweekend kokkiebikes met testdag en toertocht

 Zaterdag staan er diverse test-gravelbikes klaar van onder andere Ridley en Cannondale. Onder begeleiding kunnen de bezoekers een testritje maken op allerlei soorten ondergrond, zowel offroad als op de weg. Opgave via info@kokkiebikes.nl of kijk op staging2.kokkiebikes.nl voor meer informatie. Zondag kan iedereen tussen 8.30 en 9.30 uur bij de Vechtdalkok in Dalmsholte opstappen voor routes van 35 en/of 70 kilometer. Onderweg staan lokale versnaperingen klaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. De opbrengst van de toertocht is bestemd voor Team Sukerbiet en Stichting Tegenkracht. Extra giften zijn welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.