Home / archiefcentraal / gravelweekend kokkiebikes met testdag en toertocht

KokkieBikes in Lemelerveld houdt in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 september een Gravel weekend. Zaterdag krijgt iedereen bij de fietsenzaak de mogelijkheid om kennis te maken met de Gravelbikes; zondag volgt een toertocht voor gravelracers, MTB’ers en fietsen met kromme sturen.

gravelweekend kokkiebikes met testdag en toertocht

 Zaterdag staan er diverse test-gravelbikes klaar van onder andere Ridley en Cannondale. Onder begeleiding kunnen de bezoekers een testritje maken op allerlei soorten ondergrond, zowel offroad als op de weg. Opgave via info@kokkiebikes.nl of kijk op www.kokkiebikes.nl voor meer informatie. Zondag kan iedereen tussen 8.30 en 9.30 uur bij de Vechtdalkok in Dalmsholte opstappen voor routes van 35 en/of 70 kilometer. Onderweg staan lokale versnaperingen klaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. De opbrengst van de toertocht is bestemd voor Team Sukerbiet en Stichting Tegenkracht. Extra giften zijn welkom.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.