Home / archiefcentraal / gratis advies tijdens open dagen voetencentrum elferink

Kom op zaterdag 29 september of tijdens de speciale Kindermiddagen op woensdag 12 en 26 september langs bij Elferink Schoenen in Raalte. De podotherapeuten van Voetencentrum Elferink geven deze dagen gratis advies en maken een uitgebreide voetanalyse. Klanten krijgen daarnaast persoonlijk schoenadvies, zodat ze met de juiste schoenen het najaar instappen.

gratis advies tijdens open dagen voetencentrum elferink

Voetencentrum Elferink is onderdeel van Elferink Schoenen en gespecialiseerd in voetzorg en de behandeling van voet- en houdingsklachten. Dit kunnen bijvoorbeeld sportblessures zijn, maar ook klachten bij kinderen of voetklachten door diabetes of reuma. 

Op woensdagmiddagen 12 en 26 september worden van 13.00 tot 17.30 uur kindervoetjes deskundig opgemeten. Elferink Schoenen verkoopt kinderschoenen in diverse wijdtematen, want de perfecte pasvorm betekent niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Soms heeft de ontwikkeling van een kindervoet extra hulp nodig. Struikelt uw kind bijvoorbeeld vaak? Slijten schoenen scheef af of heeft uw kind pijn aan de voeten? Tijdens de kindermiddagen geven de podotherapeuten van Voetencentrum Elferink uitgebreid advies aan de hand van een gratis voetanalyse. 

Zaterdag 29 september staat de hele dag (9.30-17.00 uur) in het teken van voeten bij Elferink Schoenen in Raalte. Klanten kunnen de hele dag gratis 3D-scans van hun voeten en enkels laten maken en met een speciale drukplaat de druk onder hun voeten laten meten. Klanten die tijdens de Kindermiddagen of op de Open Dag een afspraak bij Voetencentrum Elferink inplannen, profiteren bovendien van een mooie aanbieding. Bij aanschaf van een paar correctiezolen krijgen ze namelijk een tweede paar correctiezolen gratis (t.w.v. €99,95). Kijk voor meer informatie op www.voetencentrumelferink.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.