go ahead eagles loopt in alkmaar tegen eerste nederlaag aan

In de zesde minuut wees arbiter Ingmar Oostrom voor het eerst naar de stip. Ferdy Druiff faalde niet en zette de thuisploeg op 1-0. In de twintigste minuut kwamen de Eagles op gelijke hoogte door een doelpunt van aanvaller Thomas Verheydt. 

Vlak voor rust kreeg Jong AZ de tweede penalty toegewezen. Doelman Verhulst haalde de tegenstander in zijn eigen zestien neer. Druiff benutte de strafschop en bracht de stand op 2-1. In de vijftigste minuut kopte Jamie Jacobs raak en zette zijn ploeg op 3-1. 

Door de verliespartij is Go Ahead Eagles de koppositie kwijt. SC Cambuur profiteerde van de misstap en mag zich nu lijstaanvoerder noemen. Volgende week vrijdag speelt de ploeg van John Stegeman in Deventer tegen Ajax 2. 

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/yL2Rk2hNz44″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.