Home / archiefcentraal / gewoon aans in het lommerijk

Revuegezelschap Gewoon Aans komt op zaterdag 15 september naar het Lommerrijk in Luttenberg. Gewoon Aans neemt op hilarische wijze de wereld rondom op de hak met grappige teksten, vrolijke liedjes en leuke sketches. Geen oubollige show, maar herkenbare situaties van alle dag, gespeeld door zes acteurs.

gewoon aans in het lommerijk

Het is cabaret in streektaal, maar is ook voor mensen die geen dialect spreken goed te volgen. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn te koop via www.hoftheather.nl of aan de kassa.

Lees ook

Rick Evers: Schrijf eens even normaal, joh!

Een vriend van me had laatst een date. Vreselijk gezellig was het en het klikte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.