gerard van eunen wint open avo drie minutenfilm festival

De tweede prijs ging naar Ab Bosman van FilmGroep Doetinchem voor een filmpje over het mysterie van het Griekse eiland Kefalonia waar zeewater verdwijnt.

De derde prijs werd gedeeld door Ton Kraayenvanger uit Neede met een Survival filmpje en Harry de Wit van Videoclub Zwolle met een filmpje over het Vliegerfestival in Scheveningen.

Het drie minutenfilm festival had plaats in de bovenzaal van café-rest. Stegeman in Laren; de vaste plek van de AVO filmfestivals en trok zowel AVO-clubleden als andere belangstellenden.De AVO vertegenwoordigt dertien filmclubs in Overijssel en Oost Gelderland: de filmgroep ’t Accent, Gorssel/Lochem, Videoclub Berkelland, FilmGroep Doetinchem en de videoclubs D’r op Oet, FACE Enschede, Havic Haaksbergen, Losser, Shot’96 Markelo, Welsum 700, Zoom Out Heino, Zwolle, Hengelo en Olst-Wijhe.

Op zaterdag 24 november wordt in zaal Stegeman in Laren het AVO clubfilmfestival gehouden. Dat wordt georganiseerd door de FilmGroep Doetinchem, die vorig jaar het AVO clubfilmfestival won.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.