gemeenten raalte en olst wijhe organiseren informatiebijeenkomsten over asbestdaken

Op 12 september start de bijeenkomst om 19.30 in het HOFtheater. Tijdens deze bijeenkomst wordt de nadruk gelegd op daken van ondernemers. Op 19 september wordt er opnieuw om 19.30 een avond georganiseerd in het HOFtheater. Dan wordt er meer informatie gegeven over asbestdaken van particulieren.

In Olst-Wijhe wordt op 13 september om 19.30 een infoavond gehouden. In het Holstohus in Olst wordt gesproken over asbestdaken van particulieren. Op 27 september om 19.30 is de bijeenkomst bij Logtenberg op de Boerhaar. Deze bijeenkomst is interessant voor ondernemers.

De deuren op de locaties zijn om 19.00 geopend. Tijdens de bijeenkomst is er, na het algemene gedeelte met presentaties van verschillende experts, gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen op de ‘informatiemarkt’.

Financiële vergoeding
Voor iedere m2 verwijderd asbestdak stelt de gemeente een vergoeding van €1,00 beschikbaar naast de rijksvergoeding van €4,50. Daarnaast ondersteunt de gemeente u ook door u te koppelen aan bedrijven die u kunnen ontzorgen. Bijvoorbeeld door dak er af-dak er op of zelfs met u aan de keukentafel mee te denken over uw toekomstplannen.

Asbestdaken
Eigenaren van een woning of schuur waarvan het dak waarschijnlijk asbest bevat hebben onlangs een uitnodiging voor de informatiebijeenkomsten ontvangen. Kijk voor meer informatie op staging2.raalte.nl/asbestdaken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.