Home / archiefcentraal / gemeenten raalte en olst wijhe organiseren informatiebijeenkomsten over asbestdaken

De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe willen inwoners graag ondersteunen bij het verwijderen van asbestdaken. Daarom organiseren zij vier informatiebijeenkomsten. 

gemeenten raalte en olst wijhe organiseren informatiebijeenkomsten over asbestdaken

Op 12 september start de bijeenkomst om 19.30 in het HOFtheater. Tijdens deze bijeenkomst wordt de nadruk gelegd op daken van ondernemers. Op 19 september wordt er opnieuw om 19.30 een avond georganiseerd in het HOFtheater. Dan wordt er meer informatie gegeven over asbestdaken van particulieren.

In Olst-Wijhe wordt op 13 september om 19.30 een infoavond gehouden. In het Holstohus in Olst wordt gesproken over asbestdaken van particulieren. Op 27 september om 19.30 is de bijeenkomst bij Logtenberg op de Boerhaar. Deze bijeenkomst is interessant voor ondernemers.

De deuren op de locaties zijn om 19.00 geopend. Tijdens de bijeenkomst is er, na het algemene gedeelte met presentaties van verschillende experts, gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen op de ‘informatiemarkt’.

Financiële vergoeding
Voor iedere m2 verwijderd asbestdak stelt de gemeente een vergoeding van €1,00 beschikbaar naast de rijksvergoeding van €4,50. Daarnaast ondersteunt de gemeente u ook door u te koppelen aan bedrijven die u kunnen ontzorgen. Bijvoorbeeld door dak er af-dak er op of zelfs met u aan de keukentafel mee te denken over uw toekomstplannen.

Asbestdaken
Eigenaren van een woning of schuur waarvan het dak waarschijnlijk asbest bevat hebben onlangs een uitnodiging voor de informatiebijeenkomsten ontvangen. Kijk voor meer informatie op www.raalte.nl/asbestdaken

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.