Home / archiefcentraal / gemeente raalte start bedrijvenregister

Kring Raalter Werkgevers en de gemeente zijn gestart met een lokaal bedrijvenregister. Op deze website moeten lokale ondernemers en inkopers van de gemeente Raalte elkaar makkelijker kunnen vinden. 'We werken op allerlei manieren samen met ondernemers om een MKB-vriendelijke gemeente te zijn. Ik ben er trots op dat we ook dit initiatief samen van de grond hebben gekregen!', zegt wethouder Dennis Melenhorst.

gemeente raalte start bedrijvenregister

De gemeente wil waar mogelijk lokaal aanbesteden. Vanuit de ondernemers was er de wens om beter in beeld te komen als lokale partij bij de gemeente. Volgens de gemeente zal het nieuwe bedrijvenregister inzicht geven aan inkopers en geeft het ondernemers de kans om zich aan de gemeente te presenteren. 

Bedrijven uit de gemeente Raalte kunnen zich tot 1 november 2018 inschrijven. Dit is gratis voor leden van de verschillende ondernemersverenigingen. Kijk op www.bedrijvenregisterraalte.nl voor meer informatie. 

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.