Home / archiefcentraal / funtime voor kinderen in olst wijhe

Sommige kinderen vinden het lastig om in contact te komen met leeftijds- en dorpsgenootjes. De stap is nog groter wanneer een kind bijvoorbeeld speciaal onderwijs volgt buiten de eigen woonplaats. Voor alle kinderen die graag hun leeftijdsgenootjes ontmoeten om wat leuks te doen, is er Funtime. Ze kunnen gezellig meedoen op woensdag 3 oktober van 14.30 tot 15.30 uur in het Holstohus in Olst.

funtime voor kinderen in olst wijhe

Van 1 tot en met 7 oktober is het de Week van de opvoeding. Tijdens deze week besteden organisaties door het hele land extra aandacht aan het gewone dagelijkse opvoeden, het stellen van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Olst-Wijhe organiseert een aantal activiteiten tijdens deze week met als thema Opvoeden is Samenspel.

Woensdagmiddag 3 oktober staat in het teken van de kinderboerderij De Vijverhof in Olst. Er zal in groepjes worden samengewerkt aan kunstwerken die vervolgens een mooi plekje krijgen op de kinderboerderij. Opgeven kan via funtimeolstwijhe@ziggo.nl. Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om mee te komen en elkaar te ontmoeten.

Funtime is een gezellige club voor kinderen van ongeveer 8 tot 14 jaar. Eens per maand ondernemen de kinderen samen een leuke activiteit onder begeleiding van een vrijwilliger en ouder(s). Meestal gebeurt dit op de eerste woensdagmiddag van de maand van 15.00 tot 16.30 uur. 

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.