fotowedstrijd van ivn raalte

De deelnemers dienen hun foto te voorzien van een motivatie waarom dit hun favoriete plekje in de gemeente is. En de plek moet voor iedereen toegankelijk zijn. De winnende foto’s worden gepubliceerd op de website van IVN Raalte en in het plaatselijke blad van IVN: Kleefkruid. De wedsstrijd is opgedeeld in twee leeftijdscategorieën: t/m 16 jaar en ouder dan 16 jaar. Voor elke categorie is een prijs van 50 euro beschikbaar. De foto met bijbehorende motivatie moet vóór 15 oktober digitaal opgestuurd worden naar: ivn.natuur@gmail.com.

Voor meer informatie mail naar Hendriks1949@kpnmail.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.