Home / archiefcentraal / fotowedstrijd van ivn raalte

Onder het motto ‘fotografeer je leukste stukje natuur in de gemeente Raalte’ organiseert IVN Raalte een fotowedstrijd, waaraan jong en oud deel kan nemen. IVN afdeling Raalte bestaat dit jaar 25 jaar en ontplooit daarom nu extra activiteiten om haar activiteiten meer onder de aandacht te brengen.

fotowedstrijd van ivn raalte

De deelnemers dienen hun foto te voorzien van een motivatie waarom dit hun favoriete plekje in de gemeente is. En de plek moet voor iedereen toegankelijk zijn. De winnende foto’s worden gepubliceerd op de website van IVN Raalte en in het plaatselijke blad van IVN: Kleefkruid. De wedsstrijd is opgedeeld in twee leeftijdscategorieën: t/m 16 jaar en ouder dan 16 jaar. Voor elke categorie is een prijs van 50 euro beschikbaar. De foto met bijbehorende motivatie moet vóór 15 oktober digitaal opgestuurd worden naar: ivn.natuur@gmail.com.

Voor meer informatie mail naar Hendriks1949@kpnmail.nl

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.