Home / archiefcentraal / fotos kiekn in de kokn in heeten

Vrijdag stond de warmte van de boerderij en het voedsel centraal tijdens het Kiek'n in de Kok'n festival in Heeten. Het festival dat onder de vlag van Sallands Erfgoed georganiseerd werd is tot stand gekomen door een aantal vrijwilligers die in Heeten een voedselcoöperatie willen oprichten.

fotos kiekn in de kokn in heeten

In een vraaggesprek vuurde historicus Ewout van der Horst vragen af op boerin en organisator Maureen Fakkert over het boerenleven. Er kwamen zinvolle en duidelijke antwoorden van Maureen over hoe moeilijk en zwaar het boerenleven kan zijn, maar ook hoe fijn het vak is. Passie is volgens haar de motor en het omgaan met dieren en het voedsel is de opbrengst. Het was een gezellig evenement waar de liefde voor het boerenleven duidelijk aanwezig was.

Fotograaf Alex Witteveen was aanwezig en maakte de foto’s. 

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.