feest bij natuurbad heidepark

Starten aan de fietstochten (10 en 25 km) is mogelijk tussen 13.00 en 13.30 uur. Het vertrek is vanaf de fietsenparkeerplaats bij het zwembad. De 10 km-tocht is vooral bedoeld voor kinderen, zij krijgen opdrachten mee waarbij ze letters moeten verzamelen, uiteindelijk kunnen ze hier een woord van maken. De tocht van 25 km is een mooie fietstocht door de omgeving. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro (kinderen tot 16 jaar 1 euro). Abonnementhouders mogen op vertoon van hun kaart gratis mee en na afloop staat er een gratis drankje klaar.

De kinderen kunnen tussen 14.30 en 16.00 uur een houten vogelhuisje maken, waarvoor de Enk al wat voorbereidingen heeft getroffen. Nadat de kinderen deze in elkaar hebben gezet, kan het schilderwerk beginnen. Deze vogelhuisjes worden rondom het zwembad in de bomen gehangen zodat de vogels erin kunnen nestelen. Kom wel op tijd want er is maar een beperkt aantal huisjes beschikbaar.

Deze middag staat er een groot springkussen bij het zwembad, waar de kinderen in kunnen spelen, springen en vanaf kunnen glijden. Op het terras wordt gezorgd voor drankjes. De Bargzangers uit Lemele treden tussen 14.30 en 17.00 uur meerdere keren op. Daarnaast wordt er om 16.30 uur een seizoenkaart voor 2019 verloot. Iedereen die op dat moment aanwezig is bij Natuurbad Heidepark en zich heeft ingeschreven voor de loterij maakt daar kans op.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.