feest bij holsto tuinen

Er is nog meer te beleven. Zo is er live muziek van Grashof en Stook (foto), wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes en zijn er vele aanbiedingen. De hele dag geldt tien procent kassakorting op álle beplanting, schaduwdoeken en tuinmeubelen. Daarnaast presenteert Holsto Tuinen ook zijn collectie vaste planten.

Als kers op de taart fungeren kassabonnen van die dag als lot, waarmee de bezoekers kans maken op diverse prijzen. En elke tiende klant krijgt een cadeaubon ter waarde van 10 euro. De feestdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Holsto Tuinen is te vinden aan de Rijksstraatweg 12A in Olst, tel. 0570-597846. Zie verder: staging2.holstotuinen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.