Home / archiefcentraal / expositie van molenfotos bij de leeuw

Windkorenmolen de Leeuw in de buurtschap Oude Molen bij Lettele houdt op zaterdag 8 september een expositie van internationale molenfoto’s. De vrijwilligers van de molen hadden eerder iedereen opgeroepen om tijdens de vakantie molens in Nederland en Europa op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat leverde maar liefst honderd foto’s uit zestien verschillende landen op.

expositie van molenfotos bij de leeuw

Op de expositie zijn foto’s te zien van oude en nieuwe molens, van bijzondere en bizarre molens, van unieke en speciale molens en nog veel meer. Bij de foto’s wordt een korte toelichting gegeven of wordt een bijbehorende anekdote vermeld. De molen aan de Oude Molenweg 3 is die zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Ouderwetse fuif in Herxer Marke

HERXEN – De Herxer Marke presenteert op zaterdag 23 november een ouderwetse fuif. Daarmee herleven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.