Home / archiefcentraal / eerste studenten gvp in raalte gediplomeerd

Afgelopen vrijdagmiddag 28 september zijn voor het eerst bij Landstede MBO Raalte studenten van de nieuwe opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie gediplomeerd. De vijf studenten, naast hun studie in het dagelijks leven verzorgenden individuele gezondheidszorg (verzorgenden IG), werden in de aula van de school in het zonnetje gezet ten overstaan van familie, vrienden en docenten.

eerste studenten gvp in raalte gediplomeerd

De opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie is een branche-erkende post-mbo-opleiding, speciaal voor verzorgenden IG die met kwetsbare psychogeriatrische cliënten (willen) werken en hun belangen optimaal willen kunnen behartigen, onder meer door zich te verdiepen in begeleiding, advisering en professionalisering van collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers.

Landstede MBO Raalte heeft zowel van de betrokken studenten als vanuit het werkveld veel positieve reacties gekregen over de nieuwe opleiding GVP. Er is veel animo onder verzorgenden IG in de regio om ook GVP’er te worden. Vandaar dat Landstede MBO Raalte op dinsdag 22 januari 2019 start met een nieuwe klas. Meer informatie is te vinden op www.groeiopleidingen.nl/particulier/gvp/.

 

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.