Home / archiefcentraal / drie leveranciers hulpmiddelen olst wijhe

Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe kunnen vanaf 1 oktober voor hulpmiddelen als rolstoelen en scootmobielen terecht bij drie nieuwe leveranciers: Hulpmiddelencentrum, Medipoint en Meyra. Dat vloeit voort uit de nieuwe deal die de gemeenten Olst-Wijhe, Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Zutphen en Voorst hiervoor gezamenlijk hebben gesloten.

drie leveranciers hulpmiddelen olst wijhe

Tot eind september is Welzorg de leverancier. Inwoners die voor 1 oktober al gebruikmaakten van hulpmiddelen hebben onlangs een brief ontvangen van de gemeente Olst-Wijhe over deze verandering. Zij weten dus bij welke leverancier ze terecht kunnen als er iets is met het hulpmiddel dat ze al hebben. Inwoners die na 1 oktober voor het eerst een hulpmiddel van de gemeente in bruikleen krijgen, kunnen voor één van de drie leveranciers kiezen. Voor inwoners met meerdere hulpmiddelen is geregeld dat zij niet met meerdere leveranciers te maken hebben. Om de tevredenheid over de dienstverlening in de toekomst te kunnen waarborgen, gaan de gemeenten vaker dan voorheen de tevredenheid onderzoeken van de inwoners die gebruikmaken van hulpmiddelen.

Lees ook

Geen uitkijktoren op de Luttenberg

LUTTENBERG – De bouw van een uitkijktoren op de Luttenberg gaat niet door. Het is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.