drie leveranciers hulpmiddelen olst wijhe

Tot eind september is Welzorg de leverancier. Inwoners die voor 1 oktober al gebruikmaakten van hulpmiddelen hebben onlangs een brief ontvangen van de gemeente Olst-Wijhe over deze verandering. Zij weten dus bij welke leverancier ze terecht kunnen als er iets is met het hulpmiddel dat ze al hebben. Inwoners die na 1 oktober voor het eerst een hulpmiddel van de gemeente in bruikleen krijgen, kunnen voor één van de drie leveranciers kiezen. Voor inwoners met meerdere hulpmiddelen is geregeld dat zij niet met meerdere leveranciers te maken hebben. Om de tevredenheid over de dienstverlening in de toekomst te kunnen waarborgen, gaan de gemeenten vaker dan voorheen de tevredenheid onderzoeken van de inwoners die gebruikmaken van hulpmiddelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.