deventer ziekenhuis te gast op informatieve avond in den nul

Door veranderingen in de wet Wmo blijven mensen langer thuis wonen en dat is ook de wens van de meeste mensen. Om ervoor te zorgen dat er voldoende kennis is te vinden over geheugenproblemen, is er in de gemeente Olst-Wijhe een heel netwerk aan professionals, bestaande uit onder andere Netwerk Dementie, Carinova, Buurtzorg, Het Zand, Evenmens en Ut Huus. Zij organiseren deze avond samen met de gemeente, omdat ze hebben gemerkt dat er veel vragen zijn over wat te doen bij vermoeden van geheugenproblemen.

De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur, met inloop vanaf 19.15 uur. De entree en koffie/thee zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.