demy goedkoop start met eigen voetbalschool

Demy studeert op dit moment aan Landstede in Zwolle. Hij geeft al jaren trainingen bij Rohda Raalte. “Ik ben trainer geweest van verschillende jeugdteams en komend seizoen ben ik trainer van Rohda JO11-1”, vertelt hij. “Ik heb mijn trainersdiploma TCIII op zak en voetbal daarnaast zelf in Rohda 1. Voetbal valt en staat in mijn ogen met een goede techniek. Het aanleren van goede basisvaardigheden en herhaling hiervan zijn mijns inziens het allerbelangrijkste voor een jeugdspeler. Dit om zich op latere leeftijd te kunnen ontwikkelen tot een ‘totale speler’.”

Demy wil de basisvaardigheden ‘automatiseren’ door de oefeningen vaak te herhalen. “Voor kinderen is herhaling echter vaak saai, maar door gebruik te maken van uniek materiaal, wil ik de kinderen een ander gevoel laten ervaren, namelijk: plezier in techniektraining! Wanneer de kinderen ouder zijn, wordt er door trainers meer aandacht besteed aan andere facetten van het voetbal zoals bijvoorbeeld: positie kiezen, doelpunten voorkomen, opbouwen, spelen vanuit een teamtaak, etc. Kinderen die de basisvaardigheden dan al beheersen, hebben een voorsprong op kinderen die dit niet hebben. Zij kunnen zich volledig richten op het leren van deze nieuwe dingen.”

Een opleidingstraject bij Goedkoop techniektraining voor pupillen (tien trainingen) kost 70 euro (bij twee kinderen uit hetzelfde gezin beide 65 euro). Demy verzorgt desgewenst ook individuele trainingen, groepsactiviteiten en kinderfeestjes. Bovendien is hij gestart met een crowdfundingsactie voor de aanschaf van materialen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. V

oor meer informatie en opgave bel naar 06-37654833 of mail naar demygoedkoop@hotmail.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.