danielle poppe van eriswerk nl komt naar bibliotheek raalte

Bij de Walk&Talk van 8 oktober praat Daniëlle Poppe je helemaal bij over de arbeidsmarkt van nu. Te beginnen met bestaande, voorhanden banen, want bedrijven en instellingen zoeken steeds geschikte mensen voor allerlei functies. Vanuit haar uitzendbureau Eriswerk.nl geeft Daniëlle informatie over concrete vacatures in de regio. Maar, op de arbeidsmarkt kan je ook over de horizon heen kijken. Stappen zetten buiten de gebaande paden. Met alles wat jij weet en kan, wat zouden er buiten jouw ‘comfortzone’ voor nieuwe mogelijkheden zijn? En wat is er nodig om die baan te krijgen die je graag wilt? Zijn daar nog tussenstappen voor nodig? Tijdens de Walk&Talk van 8 oktober hebben we het erover.

Praktische informatie
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Het is elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur, in de Bibliotheek Raalte. Steeds met een ander thema, maar met dezelfde positieve insteek. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Stuur een e-mail naar Froukje Weber via froukje.weber@bibliotheeksalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.