Home / archiefcentraal / cursus koken voor kerels in kulturhus de mozaiek

Wegens groot succes biedt Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld wederom een cursus Koken voor kerels aan. Onder enthousiaste leiding van Edith Westendorp van kookstudio Eetit kunnen echte kerels 3 woensdagavonden komen koken. Veel leren, lachen, en natuurlijk eten zijn de steekwoorden van deze avonden. U krijgt veel uitleg over technieken en ingrediënten en staat vooral zelf veel te koken.

cursus koken voor kerels in kulturhus de mozaiek

Voor zowel de beginnende kok als mannen met meer ervaring valt er in deze cursus veel inspiratie op te doen. De cursus start woensdagavond 24 oktober om 18.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen via 0572-370306.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.