cursus in olst over opvoeding van pubers

Pubers krijgen interesse in elkaar en nemen afstand van hun ouders. Ze zetten zich soms af tegen ouders, school en maatschappij. Loslaten is nu het sleutelwoord voor ouders. Dat is zeker geen eenvoudige taak. Juist nú, in deze leeftijdsfase, komt hun kind meer en meer in aanraking met allerlei mogelijke gevaren en moeilijke situaties. De deelnemers krijgen tips en handvaten over het opvoeden van pubers, over de aanpak van probleemgedrag, het stellen van regels en het bevorderen van goed gedrag bij de kinderen.

De cursus wordt gegeven op de dinsdagavonden 2 en 9 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in het Holstohus in Olst. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan tot 24 september via het secretariaat van Impluz, 0570-604900 of via info@impluz.nl. De cursus wordt door het CJG georganiseerd in samenwerking met Impluz. Kijk voor meer informatie over de Week van de opvoeding in Olst-Wijhe op https://cjg.olst-wijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.