country klassiekers en de top van de cabaretwereld in het hoftheater

Foto: Robin Kamphuis

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise | The Bluebirds
Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere drie-eenheid. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen als The Bluebirds een ode aan de mooiste americana en country songs. Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. Het publiek beleeft country klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Ook eigen werk van The Bluebirds zal te horen zijn, catchy, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor The Bluebirds, op zaterdag 29 september, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per stuk.

PURPER | PURPER’S Passie (try-out)
In PURPER’S Passie vraagt theatergroep PURPER zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z’n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Er is zelfs supermarktbrood dat ‘Liefde & Passie’ heet. Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat. Frans Mulder en Erik Brey, de PURPERS van het eerste uur, en het muzikale multi-talent Diederick Ensink, gaan samen met de ontroerend eigenzinnige actrice, singer-songwriter Anne van Veen met een gezonde dosis zelfspot op zoek naar hun eigen passie.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor PURPER op woensdag 03 oktober, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per stuk.

Roué Verveer | Heppie de Peppie
Cabaretier en stand-upper Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Hij wordt geprezen om zijn driftige en enthousiaste speelstijl, charisma en talent om te improviseren. Met zijn gabbers stond hij in de Ziggo Dome en hij is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s. Zijn achtste theaterprogramma bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen en zelfspot! Roué geeft op
originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld en zet met Heppie De Peppie wederom een ijzersterke voorstelling neer.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Roué Verveer op donderdag 04 oktober, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 23,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.