cda overijssel stelt conceptlijst verkiezingen op

Na drie periodes van vier jaar als Statenlid en acht jaar als fractievoorzitter, zwaait Martin Reesink af als Statenlid. “Martin Reesink heeft zich vele jaren ingezet voor het CDA. Als stabiele factor en verbinder heeft hij de fractie steeds uitstekend geleid. We zijn hem als CDA zeer dankbaar voor zijn tomeloze inzet”, aldus afdelingsvoorzitter Maarten Westerduin.

Nieuwe gezichten
Lijsttrekker Eddy van Hijum was al eerder gekozen. Hij wordt vergezeld door een enthousiast team, afkomstig uit de gehele provincie Overijssel. Opvallend is de nummer 2 op de lijst, Wim Duitman uit Kampen. Duitman is 29 jaar en komt uit Kampen. Hij is voorzitter van het CDJA IJsseldelta en bestuurslid van het landelijke CDJA. Jerry Blekkenhorst, 33 jaar en ondernemer uit de gemeente Twenterand, is de andere nieuwkomer in de top 10 op plek 6. Op plek 11 tot en met 15 staan ook nieuwe gezichten. Klaas de Lange uit de gemeente Steenwijkerland op 11, Marieke Blom uit Almelo op 12, Jacob Spiker uit Staphorst op 13, Douwe Prinsse uit Hardenberg op 14 en Peter van der Terp uit Steenwijkerland op 15.

Ervaring
Naast de nieuwkomers staan er ook bekende gezichten in de top 10 van de lijst die ook nu al Statenlid zijn. Op 3. Bouwien Rutten (Dinkelland), op 4. Ben Eshuis (Hof van Twente), op 5. Susan Faal (Rijssen-Holten), op 7. Jeroen Piksen (Hellendoorn), op 8. Bart van Moorsel (Deventer), op 9. Moniek Kleinsman (Ommen) en op 10. Henk Meulink (Hardenberg).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.