Home / archiefcentraal / cda overijssel organiseert asbestconferentie

Het CDA Overijssel organiseert samen met CDA Drenthe en CDA Gelderland op 1 oktober een asbestconferentie in Het Centrum in Nijverdal. Van 13.00 tot 17.00 wordt er kennis gedeeld en gediscusseerd over asbest.

cda overijssel organiseert asbestconferentie

“Het Rijk wil dat In 2024 alle asbestdaken gesaneerd zijn en dat komt nu snel dichterbij. We staan nog voor een flinke uitdaging om dit te realiseren. Inmiddels is er al veel kennis over asbest en de sanering ervan bij veel verschillende partijen. Die willen we samenbrengen om kennis en ervaringen te delen. Vandaar een conferentie. De bijeenkomst is voor iedereen, na aanmelden, gratis toegankelijk”, aldus initiatiefnemer Bouwien Rutten.

Tijdens de informatiemiddag zullen plenaire sessies en workshoprondes elkaar afwisselen. Iedereen die kennis omtrent dit thema wil opdoen, is welkom. Kamerlid Maurits von Martels en gedeputeerde Annemieke Traag openen de bijeenkomst. Aanmelden kan via www.cdaoverijssel.nl/asbestconferentie

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.