cda overijssel organiseert asbestconferentie

“Het Rijk wil dat In 2024 alle asbestdaken gesaneerd zijn en dat komt nu snel dichterbij. We staan nog voor een flinke uitdaging om dit te realiseren. Inmiddels is er al veel kennis over asbest en de sanering ervan bij veel verschillende partijen. Die willen we samenbrengen om kennis en ervaringen te delen. Vandaar een conferentie. De bijeenkomst is voor iedereen, na aanmelden, gratis toegankelijk”, aldus initiatiefnemer Bouwien Rutten.

Tijdens de informatiemiddag zullen plenaire sessies en workshoprondes elkaar afwisselen. Iedereen die kennis omtrent dit thema wil opdoen, is welkom. Kamerlid Maurits von Martels en gedeputeerde Annemieke Traag openen de bijeenkomst. Aanmelden kan via staging2.cdaoverijssel.nl/asbestconferentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.