cda en groenlinks injecteren olie afvalwater uitgesloten in overijsselse bodem

”Dit doen we vooral om in de toekomst misverstanden te voorkomen. We hopen op een meerderheid in de Staten”, vertelt CDA woordvoerder Milieu en Energie Bouwien Rutten. “Met dit amendement wordt de omgevingsvisie zo aangepast, dat het helder is dat Overijssel de injectie van olie-afvalwater afwijst en voor een schone bodem is” vult fractievoorzitter van GroenLinks Robert Jansen aan.
“Het voornaamste is dat we als Overijssel een helder signaal afgeven aan het Kabinet door duidelijk te maken dat wat Overijssel betreft afvalwaterinjectie hoort bij uit te sluiten activiteiten in Overijsselse bodem. Het Rijk beslist uiteindelijk, maar door het amendement is volstrekt helder dat Overijssel inzet op een schone bodem”, aldus de initiatiefnemers. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.