burgerbelangen vraagt opheldering over plannen zendmast marienheem

“Deze week werden we geïnformeerd door inwoners dat zij andermaal, via een bericht op de gemeentelijke pagina van het Weekblad voor Salland, moesten vernemen dat er een aanvraag ligt voor de plaatsing van een antennemast, nabij de bebouwde kom van Mariënheem”, schrijft Henny Lammers namens de fractie van BurgerBelangen.

De partij wil van het college weten of het inderdaad medewerking verleent aan het plaatsen van de antennemast en hoe dit strookt met de afspraak dat KPN actief contact zou zoeken met PB Mariënheem en de indieners van de zienswijzen. Als het aan BurgerBelangen ligt komt er geen zendmast zo dicht bij de bebouwde kom van Mariënheem.

Lammers: “We hebben eerder gepleit voor het opstellen van Antennebeleid, waarbij richtlijnen kunnen worden opgenomen inzake een minimale afstand van masten tot de bebouwde kom.” De partij wil van het college weten hoe het nu denkt over het opstellen van een Antennebeleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.