Home / archiefcentraal / burendag laag zuthem komt bij elkaar

Ondanks het koude weer werd de barbecue in Laag Zuthem aangestoken. Op Burendag liep het dorp uit om gezamenlijk het einde van de middag door te brengen. Het springkussen en de klimwal voor de kinderen was nat, maar dat hield de kinderen niet tegen om er gebruik van te maken.

burendag laag zuthem komt bij elkaar

Burendag
Burendag is een jaarlijks feest waarop het contact met de buren wordt gevierd. Het wordt mede georganiseerd door het Oranje Fonds. Vierde jij ook Burendag? Stuur de foto’s in via redactie@jouwregiocentraal.nl

Lees ook

Lettelse Revue grandioos van start

LETTELE – Afgelopen vrijdag werd de eerste van in totaal zeven uitvoeringen van de Lettelse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.