Home / archiefcentraal / burendag in middel

Bewoners van Middel kunnen op 22 sept weer genieten van de landelijke Burendag. Net als andere jaren kan tijdens de borrel en met een lekkere maaltijd weer gezellig worden bijgepraat na de zomervakantie. Dit jaar staat ook een informele kennisuitwisseling over asbestverwijdering en zonnepanelen op het programma.

burendag in middel

Uiteraard zullen ook de jongere en oudere kinderen zich weer volop kunnen vermaken op het terrein van het Buurthuis. Door de enthousiaste inzet van vrijwilligers en een bijdrage van het Oranjefonds kan de organisatie de maaltijd gratis aanbieden aan alle aanwezigheden, net als koffie en thee.
Het programma begint om 13.30 uur met kinderspelletjes voor de jongsten, om 14.00 uur starten de oudere kinderen. In samenwerking met de Werkgroep Duurzaam Middel zal om 15.30 uur informatie worden uitgewisseld over asbestverwijdering en zonnepanelen. Dit onder het genot van koffie, thee en een versnapering. Om 17.30 uur wordt de maaltijd gepresenteerd. Iedereen is welkom en wanneer u uw dieetwensen vóór de bijeenkomst doorgeeft, houdt de organisatie er rekening mee.

Voor deelname aan deze gezellige dag is aanmelden gewenst. Dat kan via buurthuismiddel@gmail.com of op telefoonnummer 06 196 16 013. 

 

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.