burendag in middel

Uiteraard zullen ook de jongere en oudere kinderen zich weer volop kunnen vermaken op het terrein van het Buurthuis. Door de enthousiaste inzet van vrijwilligers en een bijdrage van het Oranjefonds kan de organisatie de maaltijd gratis aanbieden aan alle aanwezigheden, net als koffie en thee.
Het programma begint om 13.30 uur met kinderspelletjes voor de jongsten, om 14.00 uur starten de oudere kinderen. In samenwerking met de Werkgroep Duurzaam Middel zal om 15.30 uur informatie worden uitgewisseld over asbestverwijdering en zonnepanelen. Dit onder het genot van koffie, thee en een versnapering. Om 17.30 uur wordt de maaltijd gepresenteerd. Iedereen is welkom en wanneer u uw dieetwensen vóór de bijeenkomst doorgeeft, houdt de organisatie er rekening mee.

Voor deelname aan deze gezellige dag is aanmelden gewenst. Dat kan via buurthuismiddel@gmail.com of op telefoonnummer 06 196 16 013. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.