Home / archiefcentraal / brandweer zwolle opent deuren

Vlam in de pan, hulpverleningsdemonstraties en brandweerduiken; het zijn enkele activiteiten tijdens de open dag van de Brandweer Zwolle op zaterdag 8 september. Daarnaast kunnen bezoekers zich ook laten adviseren over (brand)veiligheid in en om huis.

brandweer zwolle opent deuren

Voor de kleine brandweermannen en -vrouwen staat een brandweerspringkussen klaar en organiseert de jeugdbrandweer verschillende activiteiten. Ook kunnen de kleintjes een heus ‘brandweerdiploma’ halen. De Brandweerkazerne aan de Marsweg in Zwolle is die dag geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. Bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren bij PostNL.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.