boekstart babys houden van boekjes

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Bovendien schept het een band tussen ouder en kind. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Uit onderzoek blijkt dat voorlezen wel degelijk loont: ouders die meedoen met BoekStart en al voor de acht maanden voorlezen hebben doorgaans kinderen die hoger scoren op taal.
Al na vijftien maanden zijn er positieve effecten op de woordenschat te ontdekken.
Iedereen is dan ool van harte welkom bij deze maandelijkse voorleesbijeenkomsten van Janny en Hilly op donderdag(eerste donderdag van de maand) in Dalfsen en van Janneke en Karin op woensdag (eerste woensdag van de maand)in Nieuwleusen. Thema van deze maand in Dalfsen en Lemelerveld is: Dierendag, alle kinderen mogen een dierenknuffel meenemen. In Nieuwleusen is het thema:Boer Boris.
De voorleesbijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 11.00 uur.  De toegang is gratis en koffie/thee staat klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.