bjorn uit heeten start inzamelactie voor deelname aan special olympics

De Special Olympics vinden eens in de vier jaar plaats en zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Door deelname krijgen ze meer zelfvertrouwen, maken ze vrienden en gaat hun conditie vooruit. Meer dan 2,5 miljoen sporters uit meer dan 180 landen doen hieraan mee.

Het valt echter niet mee om de kosten voor reis en verblijf naar Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, te bekostigen. Met het rondbrengen van folders hoopt Björn 210 euro te sparen. Het overige geld wil hij inzamelen met een sponsoractie. Op zondag 23 september gaat hij twee kilometer zwemmen; van de Veldkampsbrug in Heeten tot de Ramelerbrug in Raalte.

Björn is een van de vier leden van zwemclub Hera11/SAVAS uit Raalte die is uitgenodigd voor de Special Olympics. Het evenement vindt plaats van 7 tot en met 22 maart 2019. Björn mag meedoen op de 1500 meter zwemmen in open water.

Wie Björn wil sponsoren kan een bedrag overmaken naar NL56RABO0120225018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.