Home / archiefcentraal / bijzonder kunstroute in en om luttenberg

In en om Luttenberg is op zondag 23 september een bijzondere kunstroute te volgen. Deelnemers kunnen genieten van onder andere beeldhouwwerk, bloemsierkunst, schilderijen, quilts, modeltreinen, glaswerk en sieraden. Kunstenaars uit Luttenberg en omgeving laten hun mooiste werk zien. 

bijzonder kunstroute in en om luttenberg

In Elckerlyc is het routeboekje op te halen voor deze ongeveer 20 kilometer lange route, die goed bereikbaar is per fiets of auto. Wie enthousiast is geworden en zelf aan de slag wil gaan kan ook terecht in Elckerlyc. Daar wordt die dag een gratis workshop schilderen gegeven.

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.