Home / archiefcentraal / benefietconcert voor sportorant haarle

Op initiatief van Popkoor Puur uit Haarle en omgeving vindt op zaterdag 29 september het benefietconcert ‘Voor het dorp, door het dorp’ plaats in het Sportorant Haarle. De opbrengst is bedoeld om het tekort, om het Sportorant te moderniseren, te verkleinen.

benefietconcert voor sportorant haarle

“We weten ook dat we met dit concert het gat in de begroting nog niet kunnen dichten, maar alle kleine beetjes helpen”, zo stellen de initiatiefnemers. Op het programma staan optredens van Popkoor Puur, Oons Tiedverdrief en Cloud 9. De entree bedraagt 7,50 euro. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.30 uur. Het benefietconcert wordt afgesloten met een verrassingsoptreden.

Na afloop is er nog volop gelegenheid om, onder genot van een hapje en een drankje, na te zitten en na praten. Iedereen is van harte welkom, ook de mensen die weinig met Haarle hebben, maar het Sportorant wel een warm hart toedragen. Kaarten voor deze avond zijn te koop bij Spar Haarle; Café de Droadnagel; Spijkerman tankservice; de leden van de deelnemende koren en op de avond zelf aan de kassa van het Sportorant.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.