benefietconcert voor sportorant haarle

“We weten ook dat we met dit concert het gat in de begroting nog niet kunnen dichten, maar alle kleine beetjes helpen”, zo stellen de initiatiefnemers. Op het programma staan optredens van Popkoor Puur, Oons Tiedverdrief en Cloud 9. De entree bedraagt 7,50 euro. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.30 uur. Het benefietconcert wordt afgesloten met een verrassingsoptreden.

Na afloop is er nog volop gelegenheid om, onder genot van een hapje en een drankje, na te zitten en na praten. Iedereen is van harte welkom, ook de mensen die weinig met Haarle hebben, maar het Sportorant wel een warm hart toedragen. Kaarten voor deze avond zijn te koop bij Spar Haarle; Café de Droadnagel; Spijkerman tankservice; de leden van de deelnemende koren en op de avond zelf aan de kassa van het Sportorant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.