Home / archiefcentraal / bakblikken op tour door gemeente raalte

Sinds eind vorige week zijn de zogeheten bakblikken op tourtocht door de gemeente Raalte. Dit in het kader van het initiatief 'Bakburen', waarbij dorpsgenoten elkaar letterlijk en figuurlijk met een blik ontmoeten. Bakblikken vormen de spil van dit project.

bakblikken op tour door gemeente raalte

Het concept is simpel; een dorpsgenoot vult een blik met taart en geeft deze door. Bij het bakblik zit een boekje, waarin de bakker een wens of groet kan zetten. Het boekje gaat mee naar de volgende bakker. Foto’s van de gebakken creaties zijn te zien op de Facebookpagina.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.