Home / archiefcentraal / badmintonvereniging kwiek viert 50 jarig bestaan

Op zaterdag 1 september werd het 50-jarig bestaan van badmintonvereniging Kwiek uit Raalte gevierd. Ereleden Ruud van Waveren, Joop Tan en Ton Schurink zijn door voorzitter Lesley Smit in het zonnetje gezet.

badmintonvereniging kwiek viert 50 jarig bestaan

Foto: Ereleden Ruud van Waveren, Joop Tan en Ton Schurink (v.l.n.r.)

Alle senior- en jeugdleden werden zaterdag uitgenodigd om gezamenlijk spelletjes te spelen en te genieten vaan een BBQ bij speeltuinvereniging Blekkerhoek. Oprichters Joop Tan, Ton Schurink en Frits Stevens waren met hun echtgenotes aanwezig. Ruud van Waveren, lid van het eerste uur, was ook aanwezig op de bijzondere dag.

Joop en Ruud spelen als oudste heren van de club nog steeds een aardige partij mee en zijn ook op andere fronten nog actief bij de club betrokken. De jongste leden zijn bijna 70 jaar jonger. Een kleine, enthousiaste en gezellige club, waar de veertig senior- en 25 jeugleden met veel plezier wekelijks hun partij spelen en zich in de bondscompetitie meten met verenigingen uit de omgeving. |

Hoogtepunt is altijd het Sallandcup toernooi in maart waar een groot aantal verenigingen al jaren aan deelneemt. Iedereen die kennis wil maken met Kwiek badminton mag drie keer gratis meespelen. De jeugd speelt en traint op woensdag van 17.30-19.30 in zaal 2 van Tijenraan en de senioren op donderdag van 20.30-23.00 in zaal 1.

Meer informatie is te vinden op www.kwiekbadminton.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.