Home / archiefcentraal / appelactie van de protestantse gemeente wesepe

Door de Protestantse Gemeente Wesepe wordt ook dit jaar weer een appelactie gehouden. Op vrijdagmiddag/avond 28 en zaterdag 29 september zullen vrijwilligers in Wesepe en directe omgeving bij iedereen aanbellen en vragen appels te kopen ten bate van het onderhoud van de monumentale Nicolaaskerk.

appelactie van de protestantse gemeente wesepe

Bij een kerkgebouw van bijna 7 eeuwen oud is altijd onderhoud nodig en dus blijft een bijdrage aan dit fonds hard nodig. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De vaste prijs is deze keer € 5,00 voor vier kilo appels. Voor de kleine eters zijn er ook halve zakken te koop.

Als u de appelverkopers hebt gemist, dan kunt u ook in de week daarna nog appels afhalen bij de familie den Duijf, Boxbergerweg 71 (tel. 0570 532272). In Heeten kan dat door bestellen bij de familie Flierman (tel. 0572 380477).

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.