anna grigorian uit raalte in finale junior songfestival

Marco Borsato nodigde haar tijdens de finaleavond van The Voice Kids uit voor een gastoptreden tijdens zijn shows in het ZiggoDome en Ali B liet zich vol bewondering ontvallen: “Je bent apart, je moet naar het lab!” Helaas voor Anna pakte ze de winst niet. Maar ze treurde niet al te lang. “Het voelde niet als een competitie. Ik wilde gewoon zingen voor het publiek.”

De Armeense familie Grigorian kwam twintig jaar geleden vanuit Rusland naar Nederland om neer te strijken in Raalte. Ook Anna’s moeder, oom en opa zingen graag. Die laatste trad vroeger ook op tijdens feesten.
Anna is een natuurtalentje. Zangles heeft ze nooit gehad. Maar ze weet wat ze kan. “Ik zag een spotje op tv over The Voice Kids. En ik wilde ook graag voelen hoe het is om daar te staan”, zo vertelde ze destijds. En dus gaf ze zich op. Begin juli vorig jaar volgde na enkele voorrondes haar grote auditie voor de camera’s. Anna zong ‘It’s A Man’s Man’s Man’s World’ van James Brown. Na een regel gezongen te hebben, draaide Marco Borsato zijn stoel al om. Ook Ilse DeLange en Ali B gingen al snel overstag. Anna koos uiteindelijk Ali B als haar coach.
Tijdens de finale van het Junior Songfestival (in Zutphen) neemt Anna het op tegen Kiya, Max, Anne en een meidengroep, bestaande uit Xanne, Jazz, Mimi en Roula. De finale wordt uitgezonden op AVRO/TROS. Ook het publiek kan stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.