Home / archiefcentraal / alzheimer cafe organiseert bijzonder uitje

Alzheimer Café Dalfsen nodigt mantelzorgers uit met hun naaste (met dementie) op 17 september uit voor een bijzonder Alzheimer Café: een dag naar het museum Natura Docet Wonderrryck Twente in Denekamp. Het museum is het oudste natuurhistorisch museum van Nederland en geeft rondleidingen speciaal voor mensen met dementie en hun dierbaren.

alzheimer cafe organiseert bijzonder uitje

Vanwege Wereld Alzheimerdag organiseert Alzheimercafé Dalfsen deze gezellige dag in plaats van een regulier Alzeimercafé. De dag is gratis voor mantelzorgers en hun naaste met dementie (uit de gemeente Dalfsen) en is inclusief vervoer van en naar het museum, entree en lunch in het museum. Het programma start ’s ochtends om 9.30 uur in Lemelerveld en duurt tot ongeveer 15.30 uur. 
Aanmelden is noodzakelijk en vol=vol. Meer informatie of aanmelden kan via i.bomers@saamwelzijn.nl of telefonisch via 0572-372882

Alzheimer Café Dalfsen wordt georganiseerd/is mogelijk gemaakt door: Alzheimer Nederland, Saam Welzijn, Werkgroepen Mantelzorg Dalfsen-Lemelerveld-Nieuwleusen, Woonzorgcentra De Hulstkampen, Brugstede en Rosengaerde en alle vrijwilligers.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.