Home / archiefcentraal / 99 jarige vrouw overvallen in wijhe

In de Torenstraat in Wijhe is rond 17.15 uur een 99-jarige vrouw overvallen. De vrouw werd, nadat zij de voordeur opende, weggeduwd. De overvallers waren twee mannen rond de 30 jaar oud en hebben een getinte huidskleur. 

99 jarige vrouw overvallen in wijhe

Nadat de mannen de vrouw weggeduwd hadden zijn ze naar binnen gegaan en sloegen zij hun slag. De politie meldt via Facebook dat de vrouw erg geschrokken en verdrietig is, maar verder niet gewond is geraakt. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. 

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.