Home / archiefcentraal / 31e editie van grassparty in wijthem

De Grassparty begon als een feestavond aan de Wijthmenerplas, maar is uitgegroeid tot een spraakmakend dorpsfeest in Salland. In het weekend van 7,8 en 9 september lopen Wijthem, Herfte en omliggende dorpen uit voor het gezellige feest. Drie dagen lang ludieke activiteiten, muziek en gezelligheid. 

31e editie van grassparty in wijthem

Foto: Archief | Grassparty

Volleybal
Zaterdagmiddag wordt er op het speciaal aangelegde strand het zesde ‘De Mol Beachvolleybal Toernooi’ georganiseerd. In dit toernooi gaan vrienden, familie en dorpsgenoten met en tegen elkaar de strijd aan voor de felbegeerde titel en wisselbokaal.

Band Baby Blue 
Na de Zwarte Cross, Paaspop, Dicky Woodstock en vele andere festivals staan ze nu op de Grassparty. Op de feestelijke zaterdagavond laat de band zoals bij elk optreden hun energie en enthousiasme overslaan op het publiek.

Demonstratie politiehonden 
De goed getrainde bewakingshonden van Diensthond Vereniging Hattemerbroek en Van Kooten Beveiliging geven een spectaculaire show op de zondagmiddag. In een aantal onderdelen ziet u de kwaliteiten van de honden en hun geleiders, waarbij het u zal verrassen wat de diensthonden zoal kunnen. 

Busvervoer
Vanwege het grote succes tijdens de voorgaande edities worden er ook dit jaar weer bussen ingezet om de feestgangers op zaterdagavond naar hun bestemming te rijden. Voor meer informatie over bus tijden en de Grassparty is te vinden op de Facebookpagina en de website .

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.