zomer orgelconcert in nijverdal

Jorrit Woudt (1980) kreeg al op negenjarige leeftijd orgelles aan de muziekschool in Ermelo. Hij studeerde schoolmuziek, orgel, piano en kerkmuziek aan het conservatorium in Zwolle en behaalde in juni 2004 zijn hoofdvak diploma orgel als leerling van Harm Jansen. 

Verder volgde hij improvisatielessen bij Sietze de Vries uit Zuidhorn, pianolessen bij Herman Riphagen uit Heerde. Jorrit is een veelgevraagd koorbegeleider op zowel orgel als piano bij concerten en cd-opnames. Zo speelde hij reeds in veel landen waaronder Canada en in de Verenigde Staten en was hij als organist en pianist te zien bij het bekende EO-tv-programma ‘Nederland Zingt’.

Verder is Jorrit actief als dirigent van drie gemengde koren en een mannenkoor, als docent van een aantal leerlingen en als arrangeur en componist van (voornamelijk koor-) muziek.  Daarnaast is hij als vakleerkracht muziek verbonden aan een basisschool.

Het concert begint op 24 augustus om 20.00 uur en de toegang is gratis. Na afloop is er een vrije gift bij de uitgang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.