winnaars van de roja verkiezing bekendgemaakt

Deelnemers
In de categorie ‘Detailhandel, Dienstverlening en Horeca’ streden Korbeld Verhuur, Seine Wonen en Beekman Elektro om de prijs. In de categorie ‘Agrarisch’ stonden Ogink, Kalverhouderij Reimert / Brunsel Beef en Zorgboerderij Het Hageveld tegenover elkaar. Hoogeboom Raalte, Pan Oston en Q-Lise b.v. waren genomineerd in de categorie ‘Handel en Industrie’.  

Onder leiding van notaris M.E. van der Werf zijn Beekman Elektro, Ogink en Hoogeboom verkozen tot Raalter Onderneming van het Jaar. Zij scoorden het hoogst op elementen als innovatie, in het oog springende prestaties, bijzondere maatschappelijke betrokkenheid, milieubewustzijn en klantgerichtheid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.