wandeltocht door natuur voor hobbyfotografen

De tocht is een aanrader voor wandelaars die af en toe door de knieën willen om net die ene mooie foto te maken van een klein bloemetje of van een fuut in de Lange Kolk. Net iets meer tijd kunnen nemen voor die speciale foto en ook nog tips van amateurfotografen en Staatsbosbeheer IJsselnatuurgidsen krijgen. De gidsen nemen hen mee naar fotogenieke plekjes.

De twee uur durende wandeling duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Kosten bedragen 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Aanmelden kan bij Infocentrum IJssel Den Nul via evenementen@infocentrumijssel.nl of 0570-745040. Spontaan meewandelen kan ook. Goede schoenen zijn handig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.