voorverkoop metal voorverkoop metal

De hoofdact is Thrashcan. Deze formatie richt zich op het werk van de grote thrashmetalbands uit de jaren tachtig en negentig, denk aan: Metallica, Slayer, Testament, Sepultura, Anthrax en Exodus. De formatie 16 Dollars brengt een tribute aan Volbeat en The Stiff richt zich op het werk van de Sex Pistols en de Ramones. “Een keertje punk”, stelt organisator Herwig Schuiling, “maar volgens mij kan dat prima.”

Herwig en zijn partner in crime Jaap Doorgeest hebben besloten om er na deze editie een punt achter te zetten. Dat heeft niks te maken met het succes, het tributefestival mag elk jaar rekenen op honderden bezoekers, maar Herwig is van mening dat hij met de programmering van het feest in herhaling dreigt te vallen. “De spoeling qua acts die genoeg bezoekers trekken, is erg dun. Daarvoor moet je tributebands hebben van Metallica, Rammstein, AC/DC of Iron Maiden. Ik wil niet elk jaar hetzelfde doen. Bovendien zijn er in de buurt steeds meer van dit soort festivals gekomen.”

Aanvang is om 20.00 uur, de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn online verkrijgbaar via staging2.sallandcatering.com. ’s Avonds aan de kassa kosten kaartjes 15 euro. Zie verder Facebook: Wijhe Metalfest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.