Home / archiefcentraal / vluchtelingenwerk zoekt taalvrijwilligers in raalte

vluchtelingenwerk zoekt taalvrijwilligers in raalte

VluchtelingenWerk Oost Nederland biedt deze inburgeringscursussen in Raalte aan. Er worden vrijwillige klassenassistenten gezocht die tijdens de lessen aanwezig zijn om de NT2 docent te ondersteunen. Ze begeleiden cursisten tijdens de uitvoering van opdrachten en stimuleren hen in het spreken van het Nederlands.

Ook worden taalcoaches gezocht die, als aanvulling op de lessen, individuele taalbegeleiding willen geven aan de cursist. Geinteresseerden kunnen contact opnemen met vrijwilliger-oost@vluchtelingenwerk.nl. Kijk voor meer informatie op www.vluchtelingenwerk.nl/oostnederland/vacatures.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.