vluchtelingenwerk zoekt taalvrijwilligers in raalte

VluchtelingenWerk Oost Nederland biedt deze inburgeringscursussen in Raalte aan. Er worden vrijwillige klassenassistenten gezocht die tijdens de lessen aanwezig zijn om de NT2 docent te ondersteunen. Ze begeleiden cursisten tijdens de uitvoering van opdrachten en stimuleren hen in het spreken van het Nederlands.

Ook worden taalcoaches gezocht die, als aanvulling op de lessen, individuele taalbegeleiding willen geven aan de cursist. Geinteresseerden kunnen contact opnemen met vrijwilliger-oost@vluchtelingenwerk.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.vluchtelingenwerk.nl/oostnederland/vacatures.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.