vijfde editie den alerdinck zomerfair trekt 5 000 bezoekers

Alle drie fairdagen was het prima zomerweer. De tuin, het voorplein en de boomgaard van de havezathe waren gevuld met zo’n negentig kraampjes. Op het sfeervolle terrein konden bezoekers lekker rondstruinen of even neerstrijken om – met een hapje en drankje – te genieten van het goede leven.

Liefst negentig standhouders boden hun ambachtelijke, handgemaakte producten aan. Producten die niet in de winkel gekocht kunnen worden. Daarnaast waren er diverse demonstraties met paarden en roofvogels, konden kinderen een ponyritje maken en werd er een modeshow gehouden.

Velen maakten gebruik van de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het historische ‘Koningshuis’, dat speciaal voor deze gelegenheid was opengesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.