vijf jaar olsterfeest

De Appelloop start met 600, 1200 en 1800 meter voor jongens en meisjes van 4 tot en met 12 jaar. Hierna zal er gestreden worden om de felbegeerde wisselbokalen op de vijf en tien kilometer. Voor degenen die liever bakken dan lopen is er de tweede editie van ‘Heel Olst Bakt Appeltaart’. De deskundige jury, bestaand uit de bakkers Jolink en Bijsterbosch, beloont de beste taart met een High Tea bij Brasserie op Duur.  Na de prijsuitreiking zal de appeltaart gezamenlijk geproefd worden.

Dorpsdiner
Ook op donderdagavond, 13 september, kunt u culinair genieten tijdens het Dorpsdiner. U kan aanschuiven bij een tafel van ‘eten uit andere culturen’ voor slechts tien euro. Ook kan u zelf een diner meenemen naar de sfeervolle feesttent. Voor beide evenementen kunt u zich aanmelden.

Modeshow en jaarmarkt
Zoals het gezegde luidt ‘het oog wil ook wat’. Daarom is iedereen uitgenodigd, vanaf 20:00, voor een modeshow en een optreden van ‘De Zingende Badmutsen’.

Van vrijdag tot en met zondag zal het feest zijn in de feesttent met o.a. ‘Band with Benefits’, ‘DJ Baas’ en ‘Beatcrooks’. Uiteraard zal dit vergezeld worden door een groot aantal verschillende activiteiten. Niet alleen kan u over de jaarmarkt struinen, ook kunt u zich nog aanmelden voor een kraam. Het beloven weer een vijf goede dagen Olsterfeest te worden.

Voor informatie en aanmelden, zie: staging2.olsterfeest.nl. Aanmelden voor de Appelloop kan via staging2.appelloop.nl. Een plekje op de jaarmarkt bemachtigen? Zie dan staging2.apeldoorn2000.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.