vierhonderd bezoekers bij bluesfestival den nul

Dat betekent dus twee keer per jaar blues(rock) in Den Nul. De bezoekers van de eerste outdoor-editie konden kijken en luisteren naar optredens van onder andere de Tom Veltien Band, AJ Plug (foto, met op drums Fokke de Jong; ex-Normaal), Mr. Boogie Woogie’s Fats Domino Tribute, Steve Conte en New Orleans Vintage Voodoo Duo.

“Alles was een hoogtepunt, maar voor mij sprong de opening door de Tom Veltien Band er echt uit”, stelt Leon. “Echt een regionale topartiest. Er waren mensen die kippenvel kregen van zijn gitaarspel. Ik zelf ook! En daarmee was het sfeertje al goed neergezet. Daarna alleen maar beukers van artiesten!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.