Home / archiefcentraal / vierhonderd bezoekers bij bluesfestival den nul

vierhonderd bezoekers bij bluesfestival den nul

Dat betekent dus twee keer per jaar blues(rock) in Den Nul. De bezoekers van de eerste outdoor-editie konden kijken en luisteren naar optredens van onder andere de Tom Veltien Band, AJ Plug (foto, met op drums Fokke de Jong; ex-Normaal), Mr. Boogie Woogie’s Fats Domino Tribute, Steve Conte en New Orleans Vintage Voodoo Duo.

“Alles was een hoogtepunt, maar voor mij sprong de opening door de Tom Veltien Band er echt uit”, stelt Leon. “Echt een regionale topartiest. Er waren mensen die kippenvel kregen van zijn gitaarspel. Ik zelf ook! En daarmee was het sfeertje al goed neergezet. Daarna alleen maar beukers van artiesten!”

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.