veel muziek op keltisch festival

Daarnaast zijn er optredens van Tobermore (uitbundige folk) en de vijfmansformatie Volluk (Ierse en Schotse folkmuziek van Hollandse bodem). Rose Irish Dance School laat een aantal Ierse dansen zien. Het festival wordt afgesloten door de band Squander Squad. Dit muzikale vijftal brengt een mix van (Ierse) folk, Balkan en klezmer; zowel eigen werk als covers. Dat betekent strak in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de dronken zeemanswalsjes. Maar de band schuwt ook de wat rustigere, sfeervolle luisterliedjes niet.

Kijk voor meer informatie op staging2.keltischfestivalwijhe.nl en staging2.diekdaegen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.